Om os

Pianorent ApS blev grundlagt i Danmark i 1985 med det formål at tilbyde udlejning af klaverer, flygler og digitalpianoer til fornuftige priser, så flere kunne få muligheden for at afprøve klaverspillet.

Pianorent ApS udlejer i dag instrumenter i Danmark og Sverige og er et søsterselskab til firma Juhl-Sørensen. Det er Juhl-Sørensens butikker og personale i Aarhus, København og Stockholm, som står for udlejning af Pianorents instrumenter og kontakten til Pianorents kunder.

Om Juhl-Sørensen

Juhl-Sørensen A/S er et familieforetagende, der blev grundlagt i 1895 og som i dag ledes af fjerde generation. Juhl-Sørensen beskæftiger sig, udover leje gennem Pianorent, med salg og service af klaverer, flygler og digitalpianoer. Juhl-Sørensen er Skandinaviens førende virksomhed indenfor klaverbranchen med butikker i København, Aarhus, Stockholm, Oslo og Helsinki og er eneforhandler af verdens ledende flygelfabrikat Steinway & Sons i Danmark, Norge, Finland og Sverige.

Kontakt

Ønsker du at leje et instrument eller købe det instrument, som du lejer, så kontakt en af vores butikker. En stor del af de instrumenter, som tilbydes på hjemmesiden kan prøvespilles i butikkerne, men kontakt os gerne inden dit besøg for at høre hvilke modeller som kan afprøves.

Digitalpianoer kan afhentes i butikkerne og det er ofte muligt at få instrumentet med hjem med det samme.

Har du spørgsmål til din lejekontrakt, opsigelse, betaling m.v., så kontakt vores administration.

Udlejning Aarhus

Udlejning København

Udlejning Stockholm

Administration


JUHL-SØRENSEN A/S

Muslingevej 40
8250 Egå
tel. +45 70 13 17 44
email: info@piano.dk


JUHL-SØRENSEN A/S

Brofogedvej 10
2400 København NV
tel. +45 70 13 17 44
email: info@piano.dk


STEINWAY GALLERY

Tegeluddsvägen 100
115 28 Stockholm
Tel. +46 8 663 40 44
email: info@piano.se

PIANORENT ApS

Muslingevej 40
8250 Egå
tel. +45 89 41 71 01
email: ae@piano.dk